Quin dia més divertit han passat els alumnes de 3r!

Avui hem fet l’excursió del 3r trimestre i hem anat a la platja de Castelldefels on el profe Carlos ens ha preparat una gimcana amb diferents activitats que ens han agradat moltíssim.
Hem jugat al 3 en ratlla, un circuit d’agilitat, hem fet acrosport (figures amb els nostres cossos), un dels jocs que més ens agrada d’Educació Física com és el “Tira i mata” i transvasaments d’aigua, tot en un espai diferent com és la sorra de la platja de Castelldefels.
En acabar, ens hem posat la roba de recanvi i amb l’autocar ens hem dirigit al Parc Nou del Prat de Llobregat, on hem dinat i continuant jugant amb els nostres companys.

Ha estat un dia especial i diferent que hem gaudit en tot moment

D’altres articles que us poden interessar…

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Share This