Els alumnes de 1r d’ESO ja ens hem endinsat de ple en el nostre primer projecte, Invents de la prehistòria, amb l’objectiu de reflexionar sobre quins van ser els invents més importants sorgits en aquest període i quina importància tenen encara en els nostres dies. 

Una de les activitats treballades recentment ha estat el taller d’estris de la prehistòria. Després de fer un estudi previ de cada un dels estris, cadascú ha elaborat una rèplica el més exacta possible dels estris treballats: la llàntia d’oli, el molí de mà, el raspador, el bifaç, la vestimenta, l’arc, el destral i la roda.

Ens agradaria compartir amb vosaltres una mostra del resultat del nostre taller i també una de les frases que més ens ha inspirat durant tot aquests dies de treball cooperatiu: SI VOLS ARRIBAR RÀPID, CAMINA SOL. SI VOLS ARRIBAR LLUNY, CAMINA ACOMPANYAT!

Professores de Projectes de 1r d’ESO

D’altres articles que us poden interessar…

A P3 aprenem amb les nostres mans

A P3 aprenem amb les nostres mans

Durant uns dies, les nenes i nens de P3 hem estat experimentant amb les nostres mans i hem descobert moltíssimes coses interessants sobre aquesta part del nostre cos.

Share This