Ja fa una mica més dun mes que hem començat lescola i estem convençuts que les converses de larticle entre avis i avies, pares i mares, nens i nenes les hem sentit més dun cop al carrer. Estem en un moment que ens costa molt tenir-ho tot organitzat, saber que passarà i saber si ho estem fent bé o no.

Quants de nosaltres hem visualitzat la tornada a lescola com una gran incògnita. Amb inquietuds, angoixes i fins i tot pors.

Per posar un toc dhumor, en algun moment, tant pares com mestres ens hem imaginat així. Mireu aquest vídeo:

https://www.elperiodico.com/es/videos/barcelona/video-meme-de-una-madre-en-la-vuelta-al-cole-del-coronavirus/4857618.shtml?jwsource=cl

Però un cop més, els vostres fills i filles ens han donat una lliçó. Ja ens ho van demostrar durant el confinament i aquest cop ens han demostrat que són capaços dadaptar-se a la nova situació millor que qualsevol adult, que són conscient de la importància que té dur una mascareta i de quines mesures han de tenir per evitar el virus.

Mireu aquest vídeo on entre ells es contesten a diverses preguntes sobre la COVID-19 i la tornada a lescola.

https://youtu.be/fr6IUgd7IdY

Des del FEAC us volem donar algunes orientacions que hem trobat de psicòlegs i especialistes que ajuden a saber gestionar una miqueta més aquesta situació i a com actuar davant dalgunes pors que puguin tenir els vostres fills/es.

En aquesta publicació de la Vanguardia tracten molts aspectes interessants, relacionats amb el tema i a més ens dona pautes segons les diferents etapes del nen de com donar tranquil·litat, perquè es sentin bé tornat a l’escola.

https://www.lavanguardia.com/vivo/psicologia/20200830/483137443756/ninos-vuelta-cole.html.

En aquesta altre pàgina web trobareu 5 mesures claus per una millor tornada a lescola.

https://www.madridiario.es/noticia/483095/videos/la-preocupacion-de-los-padres-por-la-vuelta-al-cole-en-memes.html

Esperem que aquests enllaços siguin del vostre interès i si en teniu més enllaços o articles que considereu interessants, en relació aquest tema, ens ho podeu fer arribar als nostres correus i nosaltres els compartirem dins de cada article.

Cuideu-vos moltíssim.

Fins la propera,

Coordinadores FEAC.

Mª Carmen Bermúdez (mbermudez@stjosep.org) (E. Infantil)

Ana Carmona (acarmona@stjosep.org) (E. Primària)

D’altres articles que us poden interessar…

Una visita virtual molt especial a 2n E.P.

Una visita virtual molt especial a 2n E.P.

Als nens i nenes de 2n ens encanta llegir llibres i en especial el de la Cira. Ens agrada tant que teníem moltes ganes de descobrir més coses sobre la seva vida. I com ja és habitual per aquestes dates el senyor Josep Gòrriz, el creador de la...

L’emprenedoria als cicles formatius

L’emprenedoria als cicles formatius

L’alumnat de primer curs de Gestió Administrativa ha tractat el tema de l’emprenedoria, destacant les principals habilitats que han de desenvolupar les persones que tenen iniciatives empresarials

Share This