Ja fa una mica més dun mes que hem començat lescola i estem convençuts que les converses de larticle entre avis i avies, pares i mares, nens i nenes les hem sentit més dun cop al carrer. Estem en un moment que ens costa molt tenir-ho tot organitzat, saber que passarà i saber si ho estem fent bé o no.

Quants de nosaltres hem visualitzat la tornada a lescola com una gran incògnita. Amb inquietuds, angoixes i fins i tot pors.

Per posar un toc dhumor, en algun moment, tant pares com mestres ens hem imaginat així. Mireu aquest vídeo:

https://www.elperiodico.com/es/videos/barcelona/video-meme-de-una-madre-en-la-vuelta-al-cole-del-coronavirus/4857618.shtml?jwsource=cl

Però un cop més, els vostres fills i filles ens han donat una lliçó. Ja ens ho van demostrar durant el confinament i aquest cop ens han demostrat que són capaços dadaptar-se a la nova situació millor que qualsevol adult, que són conscient de la importància que té dur una mascareta i de quines mesures han de tenir per evitar el virus.

Mireu aquest vídeo on entre ells es contesten a diverses preguntes sobre la COVID-19 i la tornada a lescola.

https://youtu.be/fr6IUgd7IdY

Des del FEAC us volem donar algunes orientacions que hem trobat de psicòlegs i especialistes que ajuden a saber gestionar una miqueta més aquesta situació i a com actuar davant dalgunes pors que puguin tenir els vostres fills/es.

En aquesta publicació de la Vanguardia tracten molts aspectes interessants, relacionats amb el tema i a més ens dona pautes segons les diferents etapes del nen de com donar tranquil·litat, perquè es sentin bé tornat a l’escola.

https://www.lavanguardia.com/vivo/psicologia/20200830/483137443756/ninos-vuelta-cole.html.

En aquesta altre pàgina web trobareu 5 mesures claus per una millor tornada a lescola.

https://www.madridiario.es/noticia/483095/videos/la-preocupacion-de-los-padres-por-la-vuelta-al-cole-en-memes.html

Esperem que aquests enllaços siguin del vostre interès i si en teniu més enllaços o articles que considereu interessants, en relació aquest tema, ens ho podeu fer arribar als nostres correus i nosaltres els compartirem dins de cada article.

Cuideu-vos moltíssim.

Fins la propera,

Coordinadores FEAC.

Mª Carmen Bermúdez (mbermudez@stjosep.org) (E. Infantil)

Ana Carmona (acarmona@stjosep.org) (E. Primària)

D’altres articles que us poden interessar…

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Share This