Els alumnes de 1r d’ESO ja ens hem posat a treballar en els projectes que treballarem durant aquest curs. De moment, a les primers sessions, hem anat endinsant-nos poc a poc en la metodologia del treball cooperatiu. Hem treballat amb dinàmiques de cohesió de grups i de reflexió sobre el funcionament dels rols dins del grup. També hem insistit en la importància d’unir forces, d’ajudar-se i de respectar-se per poder resoldre amb èxit les qüestions plantejades pels professors de projectes. 

Ha estat una petita reflexió que ens servirà com a base de treball prèvia als tres projectes que realitzarem al llarg del curs.

Ens agradaria compartir amb vosaltres unes quantes imatges del procés i també una de les frases que més ens ha inspirat durant aquesta reflexió: SI VOLS ARRIBAR RÀPID, CAMINA SOL. SI VOLS ARRIBAR LLUNY, CAMINA ACOMPANYAT!

Professors de l’equip de Projectes de 1r d’ESO

D’altres articles que us poden interessar…

L’emprenedoria als cicles formatius

L’emprenedoria als cicles formatius

L’alumnat de primer curs de Gestió Administrativa ha tractat el tema de l’emprenedoria, destacant les principals habilitats que han de desenvolupar les persones que tenen iniciatives empresarials

Solidaritat a Cicles Formatius per Nadal

Solidaritat a Cicles Formatius per Nadal

L’alumnat de Cicles Formatius del col·legi Sant Josep Obrer ha engegat una campanya solidària de cara al Nadal, amb la col·laboració de Cáritas, la Creu Roja i l’Ajuntament de ‘Hospitalet.

Share This