Nosaltres som alumnes de Quart d’ESO “D” de l’itinerari de Cicles Formatius i volem presentar-vos el nostre projecte  d’EMPRENEDORIA. 

El nostre projecte tracta sobre fer un pla d’empresa i crear un negoci. Hem fet varies pràctiques com per exemple: una exposició oral  explicant cada projecte de cadascun dels sis grups, fer una anàlisi DAFO, una anàlisi de la nostra competència, la segmentació del  mercat i recollir dades a través d’una enquesta.

Ara, un portaveu de cada grup us farà un anunci del seu projecte:

=> Desconnecta’t de la ciutat , vine a “l’Hotel Rural Dalme”, t’oferim natura i tranquil·litat. 

=> T’agrada la música? M’agrada passar una bona estona amb els amics o família? Doncs “l’Amuza (bar de copes)” és el lloc perfecte, t’esperem! 

=> Si en el pàdel vols ser bo, vine a Pàdel Shop!

=> A “Dog House” ens pots confiar el teu gos quan estiguis ocupat o necessitis descansar.

=> Vine, que no necessites permís per ballar, sent i gaudeix la música amb nosaltres, som “We Dance!”

=> T’agrada la gastronomía equatoriana? Vine al nou Restaurant “El Sabroso!“ Et   sorprendrà!

=> T’agradaria volar i experimentar coses noves? Vine amb nosaltres i gaudeix des de dalt!

Continuem el nostre Pla d’empresa, i ara toca  dissenyar la nostra estratègia de comunicació amb el màrqueting digital, promocions, publicitat, etc. A més a més, cap al final de curs, tenim previst fer una FIRA EMPRESARIAL  per mostrar els nostres projectes al públic. Això ha sigut tot, per ara. Ens veiem aviat!! 

ALBA QUIRÓS I MARC GALLEGO

D’altres articles que us poden interessar…

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Share This