Hem fet uns rellotges amb fang molt originals!!
A l’assignatura de Plàstica, a 5è estudiem Dalí. Hem fet el seu retrat amb llapis, hem dibuixat i pintat amb ceres uns “elefants amb unes potes molt llargues i fines” i ara hem fet amb fang uns rellotges inspirats en “La persistència de la memòria”.
Aquesta obra és una de les més conegudes de Salvador Dalí. Està al Museu d’Art Modern de Nova York. Aquest quadre ,que té la mida d’un foli, tracta d’un paisatge del cap de Creus en el que hi ha una estranya criatura dormint i uns rellotges que es fonen. Es va inspirar en els formatges camembert i en la teoria de la relativitat d’Einstein.
Els rellotges fonent són un símbol inconscient de la relativitat de l’espai I el temps.
Els nostres alumnes han modelat amb fang uns rellotges fent servir la seva creativitat i han quedat molt originals. Alguns s’han trencat però és que el fang és una mica delicat…Tots s’han esforçat i això és el que compta.

 

 

D’altres articles que us poden interessar…

Notícies  de P.5

Notícies de P.5

EDICIÓ ESPECIAL TELENOTÍCIES REPORTERS DE P5.
No us podeu perdre les novetats respecte al que succeeix a l’Hospitalet de Llobregat en temps de confinament.
Els nostres reporters de P5 estan al carrer informant-nos de l’actualitat en directe.

EL MÓN MÀGIC DE GAUDÍ A P3

EL MÓN MÀGIC DE GAUDÍ A P3

Els nens i nenes de P3 han gaudit molt descobrint a l’Antoni Gaudí i volen compartir amb vosaltres algunes de les creacions que han fet!!

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga amb diferents assanes com el gat, el gos o la serp. Aquestes postures són ideals per evitar el mal d’esquena. Ens acompanyes?

Share This