Hola famílies!

Després de Nadal, els alumnes de 5è vam fer una sessió de jocs que van portar de casa. Quan vam acabar, vam parlar sobre els jocs que havien portat, si sabien d’on procedien, si eren antics… van arribar a la conclusió (amb l’ajuda dels mestres) QUE ELS ROMANS JA JUGAVEN A AQUESTS JOCS!!!! Començaven el nostre projecte d’aquesta manera tan original.

A continuació vam fer una pluja d’idees per explorar els coneixements previs i ho van deixar plasmat en un mural.

Van buscar informació sobre els orígens de Roma (llegenda), vam completar un mapa de l’imperi romà, vam parlar d’Hispània…

Amb ajuda d’un mapa de Pompeia vam treballar la ciutat romana i un dia vam anar a Tarragona d’excursió i vam visitar la Tarragona romana. 

De mica en mica, el projecte anava agafant forma i els alumnes aprenien moltes coses sobre aquests avantpassats nostres.

Com a producte final han elaborat un joc relacionat amb el tema on han aplicat d’una manera lúdica molts aprenentatges que han anat adquirint al llarg d’aquest projecte.

Hem passat una bona estona compartint un temps jugant amb els alumnes de les altres classes de 5è.

Hem fet un vídeo amb les fotos que hem anat fent durant el projecte, esperem que us agradi!

 

D’altres articles que us poden interessar…

Leonardo da Vinci, el gran geni.

Leonardo da Vinci, el gran geni.

Leonardo da Vinci és el gran geni de tots els temps. Pintor, escultor, arquitecte, filòsof, científic, inventor… Benvinguts al seu món!

Share This