Estimades famílies, com ja sabeu el passat divendres vam fer la nostra primera excursió. La veritat és que tots estàvem molt contents i emocionats, ja que, després de molt de temps esperant havia arribat el gran dia.

Durant unes setmanes hem estat fent a l’escola un projecte de Joan Miró, hem après moltes coses de la seva vida, hem conegut les seves obres, hem observat quadres i escultures fetes amb els seus colors preferits: el vermell, el blau, el groc, el negre i el verd, hem experimentat pintant amb diferents tècniques que utilitzava aquest gran artista a l’hora de fer les seves creacions…I tot aquest procés, el vam poder culminar el divendres anant a la seva Fundació, i la veritat, és que ens ho vam passar molt bé veient en directe tot el que havíem estat treballant amb anterioritat a l’escola.

I en sortir, vam anar a dinar al parc de l’escorxador on està l’escultura de La dona i l’ocell feta per  Joan Miró i la veritat és que és més gran del que ens pensàvem.

Us deixem un recull de fotos perquè veieu que ens ho vam passar súperbé!!!

Molts petonets i fins aviat!

ELEFANTS, LLEONS I GIRAFES.

D’altres articles que us poden interessar…

A P3 aprenem amb les nostres mans

A P3 aprenem amb les nostres mans

Durant uns dies, les nenes i nens de P3 hem estat experimentant amb les nostres mans i hem descobert moltíssimes coses interessants sobre aquesta part del nostre cos.

Share This