Famílies i amics,

Aquest curs, no cal dir-ho, ha estat molt complicat i difícil per a tothom. Tot mirant per la salut dels nostres familiars i amics, hem hagut de seguir ensenyant i educant a distància, adaptant-nos dia a dia a les diferents dificultats que apareixien, que no eren pas poques.

Finalment, ens acomiadem del curs tot donant les gràcies als alumnes i a les famílies pel seu suport, tots junts hem fet possible acabar un curs que semblava impossible d’acabar.

Amb aquest vídeo els professors del Departament d’Empresa volem fer arribar la nostra abraçada “virtual” als nostres nois i noies, i a les seves famílies. Gràcies per deixar-nos ser part del vostre camí. 

Gràcies, moltes gràcies, i bon estiu a tohtom!!

Departament d’Empresa

 

D’altres articles que us poden interessar…

L’emprenedoria als cicles formatius

L’emprenedoria als cicles formatius

L’alumnat de primer curs de Gestió Administrativa ha tractat el tema de l’emprenedoria, destacant les principals habilitats que han de desenvolupar les persones que tenen iniciatives empresarials

Solidaritat a Cicles Formatius per Nadal

Solidaritat a Cicles Formatius per Nadal

L’alumnat de Cicles Formatius del col·legi Sant Josep Obrer ha engegat una campanya solidària de cara al Nadal, amb la col·laboració de Cáritas, la Creu Roja i l’Ajuntament de ‘Hospitalet.

Share This