Exposició de treballs del primer projecte de 1r d’ESO

 

Hem acabat el trimestre i el Nadal ja és aquí. Hem treballat dur i per fi hem acabat el nostre projecte Invents de la Prehistòria, on hem aprofundit sobre els estris quotidians, l’escultura, la pintura i els usos del foc durant les primeres etapes de la història. 

Els treballs han estat exposats al passadís de l’escola durant dos dies i les famílies han pogut gaudir d’aquest improvisat museu prehistòric amb uns guies d’excepció; els seus propis fills, que no dubtaven a explicar les diferents activitats que havien realitzat durant el projecte. No han faltat les fotos familiars en el nostre particular fotocol en forma de cova prehistòrica, que hem instal·lat a partir de les pintures que els alumnes van copiar de les principals pintures rupestres descobertes a la península i Europa, principalment. Les conegudes venus i els gravats també han captat molt l’atenció dels visitants, que sempre buscaven entre les diferents escultures, alguna en particular.

Ens sentim molt satisfets de la feina realitzada i, tal i com insistim sempre en ABP (Aprenentage Basat en Projectes), treballant en equip és com es pot aconseguir! 

Volem aprofitar l’ocasió per agrair a totes les famílies que han visitat la nostra exposició el seu interès i aprofitem per desitjar-vos a tots i a totes un bon Nadal i feliç 2020!

Professores de Projectes de 1r d’ESO

D’altres articles que us poden interessar…

Leonardo da Vinci, el gran geni.

Leonardo da Vinci, el gran geni.

Leonardo da Vinci és el gran geni de tots els temps. Pintor, escultor, arquitecte, filòsof, científic, inventor… Benvinguts al seu món!

Share This