Aquests dies, el Monstre de Colors ha vingut a visitar-nos a la classe de religió d’ Infantil i ens ha ajudat a ordenar les nostres emocions.

Cadascú de nosaltres hem ficat en un pot de vidre, una boleta de paper de seda amb el color de l’emoció que sentíem en aquell moment mentre explicàvem a la resta de companys que ens feia sentir-nos així. La majoria de nosaltres estavem alegres, tranquils o enamorats.

D’aquesta manera ens hem adonat que ja ens estem fent grans perquè ja som capaços de identificar-les totes i posar-lis nom. També hem après que no hi ha emocions dolentes, hem d’aprendre a conviure amb totes perquè són les que ens ajuden a créixer.

Srta Marta Liria.

 

D’altres articles que us poden interessar…

TALLER DE NOMBRES A 2n D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA

TALLER DE NOMBRES A 2n D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Treballar les matemàtiques de manera vivencial i manipulativa  provoca que amb la manipulació  els infants puguin tenir accés als aprenentatges abstractes. Aquests materials ens serveixen per a desafiar, per a provocar, per a proposar… ...

Elmer, l’elefant de colors

Elmer, l’elefant de colors

Elmer, l’elefant de colors ( David Mckee) entra a les classes de sisè per donar color a les nostres aules i valorar l’amistat i el respecte cap els nostres companys i companyes.

Share This