Hola a tohtom,

Iniciem els articles d’aquest curs 21-22 amb una molt bona notícia que relaciona la nostra ciutat, el flamenc i el nostre centre, ja que el passat cap de setmana vam poder gaudir al pati de la nostra escola dels espectacles “Indisciplina” i “Preludio”, encabits en el cicle LHerència.

Com tots sabeu, la nostra escola està formada per dos edificis, el més antic és patrimoni històric de L’Hospitalet i dona nom al barri de Pubilla Casas. Aquest edifici del nostre centre ha estat triat pel cicle Flamenco Projects que, tot col·laborant amb l’Ajuntament de L’Hospitalet, ha organitzat diversos espectacles en diverses ubicacions històriques de L’Hospitalet,

“LHerència” es el nom que rep aquest diàleg entre patrimoni, arquitectura i art, units en una programació plena d’art i d’ubicacions que son part de la història de la nostra ciutat, us en compartim la programació.

Us en deixem un bon recull de fotos i vídeos i així podreu tenir un petit tast de la màgia que el flamenc va desplegar al nostre centre!

D’altres articles que us poden interessar…

La terra tremola

La terra tremola

Projecte dels alumnes de sisè de Primària: “La Terra tremola”

Miró, un món fantàstic!

Miró, un món fantàstic!

Durant les darreres setmanes, els nens i nenes de P4 ens hem endinsat en el fantàstic món de Miró.

Share This