Hola a tohtom,

Iniciem els articles d’aquest curs 21-22 amb una molt bona notícia que relaciona la nostra ciutat, el flamenc i el nostre centre, ja que el passat cap de setmana vam poder gaudir al pati de la nostra escola dels espectacles “Indisciplina” i “Preludio”, encabits en el cicle LHerència.

Com tots sabeu, la nostra escola està formada per dos edificis, el més antic és patrimoni històric de L’Hospitalet i dona nom al barri de Pubilla Casas. Aquest edifici del nostre centre ha estat triat pel cicle Flamenco Projects que, tot col·laborant amb l’Ajuntament de L’Hospitalet, ha organitzat diversos espectacles en diverses ubicacions històriques de L’Hospitalet,

“LHerència” es el nom que rep aquest diàleg entre patrimoni, arquitectura i art, units en una programació plena d’art i d’ubicacions que son part de la història de la nostra ciutat, us en compartim la programació.

Us en deixem un bon recull de fotos i vídeos i així podreu tenir un petit tast de la màgia que el flamenc va desplegar al nostre centre!

D’altres articles que us poden interessar…

FESTA FINAL D’ETAPA P5

FESTA FINAL D’ETAPA P5

Moltes gràcies per compartir tres anys plens d’experiències i emocions que sempre portarem en el nostre cor !!!

Festival Sagrat Cor Curs 20-21

Festival Sagrat Cor Curs 20-21

Un any més i com és tradició a la nostra escola, arriba el final de curs i els mestres d’Educació Física preparen amb els seus alumnes el festival del Sagrat Cor. 

Share This