Estem orgullosos del nostres nois i noies perquè enguany tenim, una vegada més, mencions a les PAU i hem assolit un 100 per 100 d’aprovats.
Des de l’any 2001, el Consell Interuniversitari de Catalunya atorga anualment les Distincions PAU per reconèixer públicament la bona preparació, el mèrit i l’esforç de l’alumnat de Catalunya que efectua la prova.
La Distinció PAU es concedeix a l’alumnat que en la convocatòria ordinària ha obtingut una nota igual o superior a 9 punts com a qualificació de la fase general de la PAU.
La nostra escola ha estat distingida amb 3 Mencions d’Honor. Des de l’escola, volem felicitar a:
David García Ortiz (alumne del Batxillerat Científic),
Roger Macía García (alumne de la modalitat de Ciències Socials) i
Ariadna Rodríguez Segura(alumna de l’Humanístic)
L’enhorabona, nois/es! Us ho teniu ben merescut!
Aprofitem per felicitar també a tot el professorat i donar l’enhorabona a totes les famílies perquè realment, família, i escola és una acció compartida. Per últim una grandíssima enhorabona a tots els nostres alumnes, els de les PAU i els que heu decidit fer cicles formatius de grau superior, per ser com sou.
Us desitgem un bon estiu i un futur ple d’experiències i de desitjos complerts que us facin créixer com a persones i com a professionals!
Tutores de 2n de Batxillerat

D’altres articles que us poden interessar…

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Share This