Benvinguts al blog de Batxillerat,

L’estudiant de l’Escola, Manuel Rodríguez Burguera, ha estat un dels 523 alumnes de tot Catalunya que el passat 20 de juliol van rebre una distinció per treure excel·lent a les PAU 2018 (Proves d’Accés a la Universitat).

El lliurament de les distincions a 317 noies i 206 nois va fer-lo el President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, a l’Auditori de Barcelona, i va estar acompanyat de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón. Des de la nostra escola, com va dir el president, confiem que els nostres alumnes dibuixaran la Catalunya del futur, perquè són la Catalunya del futur.

Durant la seva intervenció, el president Torra va tenir paraules de reconeixement a la tasca dels professors i ha fet extensiu aquest reconeixement a les famílies. Tots tenim clar que “cada un de nosaltres som part de la col·lectivitat pels valors que creixen a casa i s’amplien a escola”.

En Manuel Rodríguez va obtenir un 9,3 a la fase general de les proves i estudiarà Enginyeria informàtica a la UPC.

Les distincions es donen als estudiants amb una nota igual o superior a nou en la fase general de les PAU. Aquest 2018 la nota més alta ha estat un 9,9, que van obtenir dues noies. La nota mitjana global dels més de 28.700 alumnes que es van examinar de la fase general va ser de 6,622.

Moltes felicitats Manuel! Estem orgullosos de tu!

D’altres articles que us poden interessar…

Taller d’higiene bucodental a P4

Les nenes i nens de P4 han gaudit d’un divertit taller d’higiene bucodental que els ha agradat molt . Hem après que les nostres dents són molt importants i les hem de cuidar molt bé!!