Les Classes de P5 tenen noms d’animals marins, i els nens i nenes volíem saber moltes coses d’ells, per això hem investigat i hem après molt. 

Hem buscat informació amb ajuda dels pares i hem fet uns murals i unes manualitats xulíssimes que després hem portat a l’escola i les hem explicat als companys. Vam sortir al pati a mesurar quin era el més gran i sabeu qui va guanyar??, doncs les Balenes!!. També les mestres ens van ensenyar a fer pasta de sal i hem fet unes balenes, uns taurons i uns dofins maquíssims. Aquí us deixem un vídeo per a que pugueu gaudir de tot allò que hem après. Segur que us agradarà moltíssim!!

D’altres articles que us poden interessar…

L’emprenedoria als cicles formatius

L’emprenedoria als cicles formatius

L’alumnat de primer curs de Gestió Administrativa ha tractat el tema de l’emprenedoria, destacant les principals habilitats que han de desenvolupar les persones que tenen iniciatives empresarials

Solidaritat a Cicles Formatius per Nadal

Solidaritat a Cicles Formatius per Nadal

L’alumnat de Cicles Formatius del col·legi Sant Josep Obrer ha engegat una campanya solidària de cara al Nadal, amb la col·laboració de Cáritas, la Creu Roja i l’Ajuntament de ‘Hospitalet.

Share This