Hola famílies, 

el dia 21 i 22 de novembre, els nens i nenes de primer hem anat a veure una exposició per aprendre com són les nostres dents i quines coses hem de fer per cuidar-les.

Les noies que hi havien a l’exposició ens han ensenyat com són les dents per dins, com van canviant a mesura que ens fem grans i com hem de cuidar-les per prevenir les càries. 

A més ens han preparat tres jocs on hem après quins aliments són bons i quins no són tan bons per les nostres dents i quins passos hem de seguir per rentar bé les dents.

Aquí teniu algunes fotos on podeu veure tot el que hem fet. 

 

 

D’altres articles que us poden interessar…

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Share This