El passat 10 d’octubre els alumnes de 1r d’ESO vam anar a la casa de colònies La Conreria, a Tiana, per compartir un dia de convivència i amistat. El dia va sortir bastant nuvolat i gris, però això no va ser cap impediment per passar-ho molt bé.

En arribar, ens vam reunir a una classe molt gran i vam fer l’oració del matí i la presentació del tema de la jornada. Després, ens vam dividir en grups més petits i cada grup va marxar amb un professor a fer dinàmiques de reflexió i diàleg sobre l’autoconeixement. Les activitats anaven dirigides a pensar sobre nosaltres mateixos, les nostres qualitats i virtuts, i els nostres somnis i desitjos més importants per a nosaltres. 

Un descans va donar pas després a l’eucaristia, que vam celebrar tots junts. Motxilles plenes de projectes i missatges positius als nostres companys van ser algunes de les dinàmiques en les quals vam participar. 

Un cop acabada la celebració, tots vam gaudir de temps lliure, que vam aprofitar per jugar a futbol i bàsquet, per passejar pels espais exteriors de la casa i per gaudir al màxim de la companyia dels nostres amics i companys.

Ha estat un dia molt intens i ple de somnis, propòsits i il·lusions per aquest nou curs que ha començat!!

D’altres articles que us poden interessar…

Share This