El passat 21 d’octubre els alumnes de 1r d’ESO vam anar a la casa de colònies La Conreria, a Tiana, per compartir un dia de convivència i amistat. Ja que el curs passat no vam poder fer cap sortida, teníem moltes ganes que arribés el dia. La tardor ens va acompanyar amb un temps força ennuvolat i gris, però això no va ser cap impediment per passar-ho molt bé.

En arribar, vam esmorzar al camp de futbol i després ens vam dividir en grups de 15 alumnes per començar les activitats del matí. Vam fer tres activitats amb tres professors diferents: l’eucaristia, i dues dinàmiques de reflexió i diàleg sobre l’autoconeixement. Les activitats anaven dirigides a pensar sobre nosaltres mateixos, com ens veiem, què sentim ara i quines són les nostres qualitats i virtuts.

Hi havia previst un descans abans de fer la darrera activitat, però mentre estàvem gaudint del nostre temps lliure, ens va caure un xàfec molt intens i vam haver de córrer dins la casa. Vam fer la carrera del dia!!!!

Tots ens vam remullar una mica però la sort ens va acompanyar i a l’hora de dinar ja sortia el sol. Vam gaudir molt d’aquesta estona i vam aprofitar per jugar a futbol i a bàsquet i vam compartir el màxim temps possible en la companyia dels nostres amics i companys.

Ha estat un dia molt intens i ple de somnis, propòsits i il·lusions per aquest nou curs que ha començat. Esperem que es facin realitat!!!

Tutores de 1r d’ESO

D’altres articles que us poden interessar…

La terra tremola

La terra tremola

Projecte dels alumnes de sisè de Primària: “La Terra tremola”

Miró, un món fantàstic!

Miró, un món fantàstic!

Durant les darreres setmanes, els nens i nenes de P4 ens hem endinsat en el fantàstic món de Miró.

Share This