El passat 21 d’octubre els alumnes de 1r d’ESO vam anar a la casa de colònies La Conreria, a Tiana, per compartir un dia de convivència i amistat. Ja que el curs passat no vam poder fer cap sortida, teníem moltes ganes que arribés el dia. La tardor ens va acompanyar amb un temps força ennuvolat i gris, però això no va ser cap impediment per passar-ho molt bé.

En arribar, vam esmorzar al camp de futbol i després ens vam dividir en grups de 15 alumnes per començar les activitats del matí. Vam fer tres activitats amb tres professors diferents: l’eucaristia, i dues dinàmiques de reflexió i diàleg sobre l’autoconeixement. Les activitats anaven dirigides a pensar sobre nosaltres mateixos, com ens veiem, què sentim ara i quines són les nostres qualitats i virtuts.

Hi havia previst un descans abans de fer la darrera activitat, però mentre estàvem gaudint del nostre temps lliure, ens va caure un xàfec molt intens i vam haver de córrer dins la casa. Vam fer la carrera del dia!!!!

Tots ens vam remullar una mica però la sort ens va acompanyar i a l’hora de dinar ja sortia el sol. Vam gaudir molt d’aquesta estona i vam aprofitar per jugar a futbol i a bàsquet i vam compartir el màxim temps possible en la companyia dels nostres amics i companys.

Ha estat un dia molt intens i ple de somnis, propòsits i il·lusions per aquest nou curs que ha començat. Esperem que es facin realitat!!!

Tutores de 1r d’ESO

D’altres articles que us poden interessar…

A P3 aprenem amb les nostres mans

A P3 aprenem amb les nostres mans

Durant uns dies, les nenes i nens de P3 hem estat experimentant amb les nostres mans i hem descobert moltíssimes coses interessants sobre aquesta part del nostre cos.

Share This