Benvolgudes famílies,

De nou, un any més, els nostres alumnes de Cicles Formatius inicien la seva FCT (Formació en Centres de Treball), el que hom coneix com a les “pràctiques” a les empreses. L’FCT és un mòdul molt especial perquè, per primera i única vegada en la seva formació secundària, no obligatòria en aquest cas, els nois i noies faran tasques i es formaran professionalment fora de l’escola, sense cap “profe” del centre al costat.

Ara bé, no hi son pas sols a les empreses, allà compten amb els seus Tutors d’empresa, uns i unes professionals que acompanyaran els nostres nanos en aquest inici professional en el món real, més enllà de les protectores i conegudes portes de l’escola i de casa.

Tal i com us podeu imaginar, és tot un moment per a ells i elles, i així ha de ser. S’ho prenen amb molta responsabilitat, amb seriositat i ens demostren a tots, i a ells mateixos, que el camí, qualsevol camí, cal que es faci amb constància, honestedat i il·lusió per aprendre. 

El passat dia 27 de setembre, la promoció 2023 va iniciar les seves pràctiques a empreses com Catalana d’Occident, SB Hotels, Grup Ocean, Zurich o Noumèdic i tot va molt bé, els diferents tutors i tutores n’estan molt contents de moment, i de ben segur que tot seguirà igual de bé.

Volem des del nostre web donar les gràcies a totes les empreses que de nou han acollit als nostres nois i noies i que ens ajudaran a que siguin els millors professionals possibles, i les millors persones.

És emocionant, us ho he de confessar, veure aquest procés és emocionant i engrescador. Com a Tutor de l’FCT és brutal veure com van progressant, confiant en ells i elles mateixes i com aconsegueixen fer allò que, no fa pas tant, els semblava impossible: superar les pràctiques i fer-ho amb la millor qualificació. Crec sincerament que sóc molt afortunat de poder viure tot això al costat dels meus alumnes de 2n de Gestió Administrativa.

Gracies empreses, gràcies famílies per fer-nos confiança, gràcies alumnes. Gràcies !!!

Ramon Colet – Tutor FCT i 2n Gestió Adm

D’altres articles que us poden interessar…

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Share This