Sessió de Compra-Venda d’Empreses Simulades a l’assignatura d’Empresa a l’Aula:

El passat 15 de febrer d’enguany, els nostres alumnes de 2n de Gestió Administrativa de Sant Josep Obrer, com a complement a la feina que realitzen en l’entorn de la Plataforma SEFED, amb la qual treballen a l’assignatura d’Empresa a l’Aula, van disfrutar d’una novedosa activitat. 

Es va tractar d’una sessió de compra-venda on-line amb els alumnes del IES Terrassa. En concret amb les empreses simulades Eat-Together i Clipex, i amb els representants dels seus Departaments de Compres i de Vendes van haver de fer una trobada d’intercanvi mitjançant de l’eina informàtica de videoconferencia de google, Meet.

Aquesta activitat va servir als nostres alumnes per entrenar-se i preparar-se per treure més profit de la FIRA VIRTUAL INTERNACIONAL D’EMPRESES SIMULADES “VIRTUALSEFED” que s’ha celebrat els dies 16 i 17 de març i en les que han concorregut infinitat d’empreses simulades tant del pais, com de l’estat espanyol o de la resta d’estranger.

Per acabar dir-vos que no només es va limitar l’experiència a l’estona puntual del contacte amb les noies i nois de IES de Terrassa. Sinó que li va seguir la obligada correspondencia comercial per formalitzar les comandes, albarans, factures i pagaments, tant de les compres realitzades com de les vendes que es van fer per cada una de les divisions de la nostre empresa LIRIA, SLS. amb les de les dues empreses simulada dels alumnes terrassencs. 

A continuació us adjuntem alguna de la documentació de Mails intercompanyies demanant o enviant informació, així com de les factures rebudes i enviades. També us hi compartim algunes fotos de la trobada virtual.

Gràcies per seguir-nos!!

D’altres articles que us poden interessar…

Share This