cicles formatius

Gestió Administrativa

El nostre projecte educatiu en aquesta etapa té com a objectiu educar i formar persones que desenvolupin les tasques pròpies del seu perfil professional d’una forma honesta, eficient i proactiva. Així, sempre tranctem d’aconseguir el millor equilibri formatiu entre valors personals i coneixements tècnics.

Formació Centre Treball
El mòdul d’FCT (Formació en Centres de Treball) és part obligatòria del cicle de Gestió Administrativa i els nostres alumnes el desenvolupen en empreses col·laboradores en les que apliquen i complementen la formació rebuda a l’aula. La seva durada es de 350 hores tutorades des del centre i des de l’empresa.
Projecte SEFED

El nostre centre és part de la plataforma SEFED de simulació d’empreses. Aquest aplicatiu ens permet desenvolupar el mòdul d’Empresa a l’Aula en un entorn virtual de treball i interacció amb d’altres escoles i empreses simulades, esdevenint un aprenentatge pràctic de gran profit per a l’alumne.

Borsa de treball
La Borsa de Treball té com a objectiu contactar ex-alumnes amb empreses demandants de perfils administratius per a formar part de les seves plantilles de treballadors. En aquest procés, sovint, la qualitat humana de l’alumne és el factor decisiu, i això és un èxit de totes les etapes del nostre centre.
Projecte Etwinning

Els nostres alumnes participen en un projecte europeu de col·laboració entre centres i empreses de diferents països. En un aplicatiu disposat a tal efecte, s’hi comparteixen experiències, projectes propis de cada centre i la simulació d’empreses, esdevenint un espai idoni per a millorar l’anglès i per a conèixer d’altres realitats educatives i empresarials dins el marc europeu

Tutories personalitzades
A Sant Josep Obrer creiem que l’acció tutorial té una gran importància en el desenvolupament de l’alumne. Oferim un seguiment constant i un canal de comunicació efectiu amb les famílies.

Calendari

 

03

Setembre

Inici de les recuperacions

Del 3 al 5 de setembre es realitzaran les proves de recuperació de setembre.

Més informació

Recordeu que caldrà portar completa la feina de l’estiu el mateix dia dels examens.

14

Setembre

Inici de les classes.

Els alumnes de la cicles comencen les classes.

Més informació

 

11

Octubre

Sortida del primer trimestre

Els alumnes de primer i segon aniran a les Caves de Vilarnau (Sant Sadurní d’Anoia)

Més informació

La sortida es realitzarà puntualment a les 8.30 h. La tornada serà a les 16:30 aprox.

i

Blog

 

Festa del Sagrat Cor 2018!!

Com cada any hem acabat el curs amb la Festa del Sagrat Cor. Ha estat un dia molt emotiu en el que l’eucaristia i el festival ens han fet passar moments inoblidables.

El camí segueix…moltes gràcies!!

Famílies i amics, Finalitza el curs 2017-18 i tots els alumnes de Cicles Formatius han finalitzat la seva FCT (Formació en Centres de Treball), allò que habitualment en diem “les pràctiques”, i aquest curs, com en tants d’altres, tots els alumnes han...

Graduació Promoció 2018

Un any més vàrem viure un dels moments més emotius i especials del curs, els nostres nois i noies de la promoció 2018 ja s’han graduat i es preparen per tancar una etapa i obrir-ne una de nova.