Ahir dijous els alumnes i mestres de Cicle Superior vam anar a l’auditori Barrades a veure un obra de teatre en anglès: BERTIE. 

Sinopsi de l’obra

Bertie és un jove anglès tímid que somia despert sovint. S’ha anat a viure a Espanya per buscar a la Rosa, “una bailadora de flamenco” de qui se’n va enamorar a Londres.
Comencen a sorgir problemes amb la visita de la seva mare, que pensant que el seu fill està a punt de casar-se va a Madrid a ajudar-lo amb els preparatius del casament.
Bertie no troba a la Rosa…

La companyia encarregada de representar aquesta obra és The Lingua Arts Company. Els actors s’han format en Escoles d’Art Dramàtic de renom a Anglaterra, Estats Units, Espanya i Itàlia.

“Bertie” és una obra divertida i molt entretinguda. Els nostres alumnes han pogut gaudir d’un espectacle en anglès. També els hi ha fet pensar sobre el tema dels estereotips. Per exemple: El personatge del porter té unes idees sobre els anglesos a qui considera freds. La mare d’en Bertie, en canvi, pensa que els espanyols són sorollosos i maleducats.

D’altres articles que us poden interessar…

Taller d’higiene bucodental a P4

Les nenes i nens de P4 han gaudit d’un divertit taller d’higiene bucodental que els ha agradat molt . Hem après que les nostres dents són molt importants i les hem de cuidar molt bé!!