educació primària

Cicle Superior

A Cicle Superior l’aprenentatge significatiu i l’avaluació formadora permeten que els nens siguin conscients del seu procés d’aprenentatge i adquireixin competències essencials per encarar l’etapa posterior.

Pla Lector

El Pla Lector és un projecte viu i dinàmic  que té com a objectius principals, fomentar bons lectors que gaudeixin del que llegeixen, fer de la lectura una eina d’aprenentatge i millorar la competència lectora afavorint l’èxit educatiu.

Educació en Valors

L’escola no és només font de coneixement, sinó font de vida. Els valors ocupen una part important de l’educació des que s’inicia l’etapa escolar. El compromís i el ser conscient i competent són actituds que es treballen a partir de diferents dinàmiques  que fomentem el respecte, la responsabilitat, el diàleg, la tolerància, l’acceptació d’un mateix.  l’autoestima… Volem que els nostres alumnes tinguin oportunitats d’aprendre a ser feliços.

Learning English

Impartir una assignatura en anglès afavoreix la pràctica de coneixements de la llengua alhora que aprenen continguts de la pròpia assignatura. A Cicle Superior fem la informàtica en anglès.
A més a més, apostem per oferir als nostres alumnes un espai en grups reduïts on es fomenti l’expressió oral.
També disposem d’una sessió setmanal per ampliar el coneixement d’aquesta llengua d’una manera més lúdica i amena.

Aprenentatge

APRENENTATGE SIGNIFICATIU I COMPETENCIAL:
El protagonista de l’aprenentatge és l’alumne. Perquè es produeixi un aprenentatge significatiu i competencial apliquem diferents metodologies que afavoreixen que el nen construeixi el seu propi aprenentatge, doni sentit al que aprèn i ho relacioni amb la vida quotidiana; només així es produeix un aprenentatge vertader.

i

Blog

 

Actualitat

Què estem fent al Cicle Superior?

Una visita virtual molt especial a 2n E.P.

Una visita virtual molt especial a 2n E.P.

Als nens i nenes de 2n ens encanta llegir llibres i en especial el de la Cira. Ens agrada tant que teníem moltes ganes de descobrir més coses sobre la seva vida. I com ja és habitual per aquestes dates el senyor Josep Gòrriz, el creador de la...

Ja és Nadal a 2n E.P!

Ja és Nadal a 2n E.P!

El temps passa volant i sense adonar-nos ja estem al Nadal una altra vegada. Aquest any no podem celebrar-ho com ens agradaria per això els nens i nenes de 2n E.P us hem preparat uns vídeos molt especials. Ens ha fet molta il·lusió poder...

NADALES 2.0 a 4t E.P.

NADALES 2.0 a 4t E.P.

La situació que estem vivint no ha permès que ens trobem com cada any, però els nostres alumnes no han volgut deixar passar l’oportunitat de desitjar-vos un BON NADAL.

Bon Nadal – 3r E.P.

Bon Nadal – 3r E.P.

Aquest Nadal, més que mai, ens adonem que el veritable regal és el vostre amor.

BONES FESTES FAMÍLIES 1r E.P

BONES FESTES FAMÍLIES 1r E.P

Hola famílies,
els nens i nenes de primer us ensenyen tot el que han fet aquests dies tan nadalencs i us desitgen unes MOLTES BONES FESTES!!!

Share This