educació primària

Cicle Superior

A Cicle Superior l’aprenentatge significatiu i l’avaluació formadora permeten que els nens siguin conscients del seu procés d’aprenentatge i adquireixin competències essencials per encarar l’etapa posterior.

Pla Lector

El Pla Lector és un projecte viu i dinàmic  que té com a objectius principals, fomentar bons lectors que gaudeixin del que llegeixen, fer de la lectura una eina d’aprenentatge i millorar la competència lectora afavorint l’èxit educatiu.

Educació en Valors

L’escola no és només font de coneixement, sinó font de vida. Els valors ocupen una part important de l’educació des que s’inicia l’etapa escolar. El compromís i el ser conscient i competent són actituds que es treballen a partir de diferents dinàmiques  que fomentem el respecte, la responsabilitat, el diàleg, la tolerància, l’acceptació d’un mateix.  l’autoestima… Volem que els nostres alumnes tinguin oportunitats d’aprendre a ser feliços.

Learning English

Impartir una assignatura en anglès afavoreix la pràctica de coneixements de la llengua alhora que aprenen continguts de la pròpia assignatura. A Cicle Superior fem la informàtica en anglès.
A més a més, apostem per oferir als nostres alumnes un espai en grups reduïts on es fomenti l’expressió oral.
També disposem d’una sessió setmanal per ampliar el coneixement d’aquesta llengua d’una manera més lúdica i amena.

Aprenentatge

APRENENTATGE SIGNIFICATIU I COMPETENCIAL:
El protagonista de l’aprenentatge és l’alumne. Perquè es produeixi un aprenentatge significatiu i competencial apliquem diferents metodologies que afavoreixen que el nen construeixi el seu propi aprenentatge, doni sentit al que aprèn i ho relacioni amb la vida quotidiana; només així es produeix un aprenentatge vertader.

Calendari

 

Properes activitats

28

Setembre

Museu del Mnac

Barcelona. Sortida 9h tornada 13h.

Més informació

Anirem en metro.

12

Setembre

Inici de les classes.

Els alumnes de la ESO comencen les classes a les 10 hores.

Més informació
Els alumnes de tercer i quart curs d’ESO coneixeran el seu tutor i l’horari de classes del proper curs. Les classes començaran el dia 13.

23

Octubre

Sortida del primer trimestre

Els alumnes de primer i segon d’ESO aniran a Montblanc. (Data sense confirmar)

Més informació
La sortida es realitzarà puntualment a les 8.00 h.
i

Blog

 

Actualitat

Què estem fent al Cicle Superior?

Sortida a Catalunya en miniatura.

Hola famílies!!! Els alumnes de tercer de primària hem visitat Catalunya en miniatura. Una exposició de maquetes que representen diferents construccions d'arreu de Catalunya i ens ha permès parlar del mapa, de les províncies, de monuments, dels...