educació primària

Cicle Mitjà

A Cicle Mitjà els alumnes segueixen adquirint habilitats i competències per garantir un procés educatiu integral.

Projectes

El treball per projectes, aplicat a l’àrea de Medi Natural i Social, és una  metodologia que  ens permet desenvolupar les diferents competències a través de l’experimentació i la investigació del propis alumnes. Potenciem el treball cooperatiu,  fomentem l’autonomia i la motivació per aprendre.

Pla lector

La lectura és l’eix vertebrador de l’aprenentatge.

Tenim com a objectiu afavorir el desenvolupament de la competència lectora i  crear l’hàbit de respecte i cura dels llibres

Educació en valors

L’escola no és només font de coneixement, sinó font de vida. Els valors ocupen una part important de l’educació des que s’inicia l’etapa escolar.

El compromís i el ser conscient i competent són actituds que es treballen a partir de diferents dinàmiques  que fomentem el respecte, la responsabilitat, el diàleg, la tolerància, l’acceptació d’un mateix.  l’autoestima… Volem que els nostres alumnes tinguin oportunitats d’aprendre a ser feliços.

Learning English

L’aprenentatge dels idiomes és essencial en la nostra societat. L’assignatura d’anglès inclou una sessió setmanal desdoblada per potenciar l’ús i la millora d’aquesta competència.  A més a més s’imparteix la música en llengua anglesa.

També disposem d’una sessió setmanal per ampliar el coneixement d’aquesta llengua d’una manera més lúdica i amena.

i

Blog

Actualitat

Què estem fent al Cicle Mitjà?

Excursió 3r

Excursió 3r

L’excursió a la casa de colònies Can Rigal amb la gincama “Univers juganer” ha estat el punt final al projecte que hem treballat sobre l’Univers.

Sortida al bosc

Sortida al bosc

Ha arribat l’excursió de final de curs i que bé ens ho hem passat!!!

Excursió 3r

Excursió 3r

Avui hem fet l’excursió del 3r trimestre i hem anat a la platja de Castelldefels on hem fet una gimcana amb diferents activitats que ens han agradat moltíssim.

Projecte 3r Som Saludables

Projecte 3r Som Saludables

Els alumnes de 3r d’Educació Primària, han dut a terme un projecte relacionat amb l’assignatura de medi natural.

Share This