educació primària

Cicle Inicial

Els mestres acompanyem els nens i nenes en el seu creixement personal dins d’un ambient de confiança i motivador que afavoreix el desenvolupament de l’autonomia personal i de la seva autoestima, alhora que construeixen aprenentatges.

Projectes

El treball per projectes és un conjunt de  reptes per tal de promoure l’autonomia, l’aprenentatge competencial i el treball cooperatiu.

Pla lector

La lectura és la base de l’aprenentatge, un recurs, un instrument necessari en totes les activitats diàries.

Per això, a més a més de la mitja hora diaria, s’inicia a 1r la biblioteca d’aula amb l’objectiu de crear l’hàbit lector i fomentar la imaginació  tot gaudint de la lectura.

Learning English

A Cicle Inicial introduïm la llengua anglesa en el contingut curricular de l’àrea de plàstica a 1r i a l’àrea de música a 2n. Això permet millorar la comprensió lingüística, alhora que adquireixen nou vocabulari i interioritzen estructures bàsiques de la llengua.

També disposem d’una sessió setmanal per ampliar el coneixement d’aquesta llengua d’una manera més lúdica i amena.

Educació en valors

L’escola no és només font de coneixement, sinó font de vida. Els valors ocupen una part important de l’educació des que s’inicia l’etapa escolar. El compromís i el ser conscient i competent són actituds que es treballen a partir de diferents dinàmiques en les que es fomenten el respecte, la responsabilitat, el diàleg, la tolerància, l’acceptació d’un mateix i l’autoestima. Un dels nostres objectius és que els nostres alumnes tinguin oportunitats d’aprendre a ser feliços.

Natació

L’activitat física és molt important pel desenvolupament psicomotor dels  nostres nens. L’escola té unes instal·lacions que permeten la pràctica de l’educació física i la natació.
A partir de 1r de primària gaudeixen d’una sessió setmanal de natació on perden la por a l’aigua, aprenen a nedar, perfeccionen els diferents estils i gaudeixen d’estones lúdiques.

i

Blog

 

Actualitat

Què estem fent al Cicle Inicial?

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Cuida’t les dents

Cuida’t les dents

Els nens i nenes de 1r hem anat a veure una exposició per aprendre com ens hem de cuidar les dents.

La meva vida

La meva vida

Els nens i nenes de 2n estem fent un projecte sobre el pas del temps i que millor que veure com passa el temps en nosaltres mateixos. 

Share This