educació primària

Cicle Inicial

Els mestres acompanyem els nens i nenes en el seu creixement personal dins d’un ambient de confiança i motivador que afavoreix el desenvolupament de l’autonomia personal i de la seva autoestima, alhora que construeixen aprenentatges.

Projectes

El treball per projectes és un conjunt de  reptes per tal de promoure l’autonomia, l’aprenentatge competencial i el treball cooperatiu.

Pla lector

La lectura és la base de l’aprenentatge, un recurs, un instrument necessari en totes les activitats diàries.

Per això, a més a més de la mitja hora diaria, s’inicia a 1r la biblioteca d’aula amb l’objectiu de crear l’hàbit lector i fomentar la imaginació  tot gaudint de la lectura.

Learning English

A Cicle Inicial introduïm la llengua anglesa en el contingut curricular de l’àrea de plàstica a 1r i a l’àrea de música a 2n. Això permet millorar la comprensió lingüística, alhora que adquireixen nou vocabulari i interioritzen estructures bàsiques de la llengua.

També disposem d’una sessió setmanal per ampliar el coneixement d’aquesta llengua d’una manera més lúdica i amena.

Educació en valors

L’escola no és només font de coneixement, sinó font de vida. Els valors ocupen una part important de l’educació des que s’inicia l’etapa escolar. El compromís i el ser conscient i competent són actituds que es treballen a partir de diferents dinàmiques en les que es fomenten el respecte, la responsabilitat, el diàleg, la tolerància, l’acceptació d’un mateix i l’autoestima. Un dels nostres objectius és que els nostres alumnes tinguin oportunitats d’aprendre a ser feliços.

Natació

L’activitat física és molt important pel desenvolupament psicomotor dels  nostres nens. L’escola té unes instal·lacions que permeten la pràctica de l’educació física i la natació.
A partir de 1r de primària gaudeixen d’una sessió setmanal de natació on perden la por a l’aigua, aprenen a nedar, perfeccionen els diferents estils i gaudeixen d’estones lúdiques.

Calendari

 

Properes activitats

17

Octubre

Primer curs d’EP

Sortida a Can Moncau. (La Roca del Vallés)

Més informació

L’autocar sortirà a les 9:10 i tornarà sobre les 17:00 hores

21

Novembre

Segon curs d’EP.

Sortida a Can Rigol. (Begues)

Més informació

L’autocar sortirà a les 9:10 i tornarà sobre les 17:00 hores

12

Octubre

Festiu

 

Més informació
i

Blog

 

Actualitat

Què estem fent al Cicle Inicial?

Felicitació sisè!

Felicitació de Nadal dels nois i les noies de sisè i totes les mestres i tots els mestres d’aquest curs!

Nadales a 3r de Primària

Us deixem una mostra dels moments que hem viscut aquesta tarda i aprofitem per desitjar-vos un MOLT BON NADAL!

L’HOSPITALET, UNA GRAN CIUTAT.

Els alumnes de 1r de primària han fet un projecte sobre l’Hospitalet de Llobregat. Aquí podeu veure la GRAN FEINADA que han fet.