Benvolgudes famílies:

El temps passa i tornem a celebrar la diada de Sant Jordi. Aquest any, però, ha estat un Sant Jordi molt especial, no tan sols perquè ha coincidit amb el retorn de les vacances de Setmana Santa, també perquè a la nostra escola hem volgut donar un altre caire a la diada i viure-la donant-li una visió femenina a la Llegenda. La protagonista, com no podria ser d’una altra manera. Santa Jordina!!!

Degut al mal temps. Les nenes i els nens de P3, P4 i P5 han estat distribuïts a les classes per realitzar els tallers proposats: la corona de drac, el punt de llibre de la rosa , el clauer de Sant Jordi i la princesa i maquillatge. Això no ha estat impediment perquè s’ho passessin d’allò més bé . A la tarda, els alumnes de primer de Batxillerat ens han representat la llegenda de Santa Jordina al pati  donant-li un caire nou a la llegenda que ens ha agradat molt. Per finalitzar hem gaudit de l’entrega de premis dels Jocs florals. Aquí us deixem una mostra del dia. Fins aviat!!

D’altres articles que us poden interessar…

L’emprenedoria als cicles formatius

L’emprenedoria als cicles formatius

L’alumnat de primer curs de Gestió Administrativa ha tractat el tema de l’emprenedoria, destacant les principals habilitats que han de desenvolupar les persones que tenen iniciatives empresarials

Solidaritat a Cicles Formatius per Nadal

Solidaritat a Cicles Formatius per Nadal

L’alumnat de Cicles Formatius del col·legi Sant Josep Obrer ha engegat una campanya solidària de cara al Nadal, amb la col·laboració de Cáritas, la Creu Roja i l’Ajuntament de ‘Hospitalet.

Share This