Benvolgudes famílies:

El temps passa i tornem a celebrar la diada de Sant Jordi. Aquest any, però, ha estat un Sant Jordi molt especial, no tan sols perquè ha coincidit amb el retorn de les vacances de Setmana Santa, també perquè a la nostra escola hem volgut donar un altre caire a la diada i viure-la donant-li una visió femenina a la Llegenda. La protagonista, com no podria ser d’una altra manera. Santa Jordina!!!

Degut al mal temps. Les nenes i els nens de P3, P4 i P5 han estat distribuïts a les classes per realitzar els tallers proposats: la corona de drac, el punt de llibre de la rosa , el clauer de Sant Jordi i la princesa i maquillatge. Això no ha estat impediment perquè s’ho passessin d’allò més bé . A la tarda, els alumnes de primer de Batxillerat ens han representat la llegenda de Santa Jordina al pati  donant-li un caire nou a la llegenda que ens ha agradat molt. Per finalitzar hem gaudit de l’entrega de premis dels Jocs florals. Aquí us deixem una mostra del dia. Fins aviat!!

D’altres articles que us poden interessar…

Notícies  de P.5

Notícies de P.5

EDICIÓ ESPECIAL TELENOTÍCIES REPORTERS DE P5.
No us podeu perdre les novetats respecte al que succeeix a l’Hospitalet de Llobregat en temps de confinament.
Els nostres reporters de P5 estan al carrer informant-nos de l’actualitat en directe.

EL MÓN MÀGIC DE GAUDÍ A P3

EL MÓN MÀGIC DE GAUDÍ A P3

Els nens i nenes de P3 han gaudit molt descobrint a l’Antoni Gaudí i volen compartir amb vosaltres algunes de les creacions que han fet!!

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga amb diferents assanes com el gat, el gos o la serp. Aquestes postures són ideals per evitar el mal d’esquena. Ens acompanyes?

Share This