La història ens ajuda a entendre d’on venim i com hem anat evolucionant. El projecte que estan treballant els alumnes de sisè abarca la història moderna, des del descobriment d’Amèrica fins a la Revolució francesa, i tots els canvis que es varen donar tant en la societat com en l’art.

En aquesta època tenim el Renaixement que fou un nou corrent artístic on l’individu i la natura van començar a ser tractats com un tot harmònic del qual es pretenia destacar la seva bellesa. Igual que va passar en els corrents de pensament humanistes, l’ésser humà va passar a convertir-se en el centre de l’univers i els artistes van passar a preocupar-se per plasmar a les seves obres un ideal de bellesa.

Així han treballat l’arquitectura, l’escultura i la pintura i, en aquest darrer camp, han aprofitat dues obres “La Mona Lisa o Gioconda” i “El caballero de la mano en el pecho” del Greco, per a aprofundir en les seves característiques i, a l’hora, fer la nostra pròpia disfressa de Carnaval.

Mireu com ha anat!

D’altres articles que us poden interessar…

Notícies  de P.5

Notícies de P.5

EDICIÓ ESPECIAL TELENOTÍCIES REPORTERS DE P5.
No us podeu perdre les novetats respecte al que succeeix a l’Hospitalet de Llobregat en temps de confinament.
Els nostres reporters de P5 estan al carrer informant-nos de l’actualitat en directe.

EL MÓN MÀGIC DE GAUDÍ A P3

EL MÓN MÀGIC DE GAUDÍ A P3

Els nens i nenes de P3 han gaudit molt descobrint a l’Antoni Gaudí i volen compartir amb vosaltres algunes de les creacions que han fet!!

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga amb diferents assanes com el gat, el gos o la serp. Aquestes postures són ideals per evitar el mal d’esquena. Ens acompanyes?

Share This