Estimades famílies,

s’acosten les vacances, però abans d’acomiadar-nos volíem compartir amb vosaltres el darrer repte del nostre projecte “Els hàbits saludables”: crear una campanya per prendre consciència de la importància d’una alimentació variada, fer esport de forma continuada, preveure accidents, tenir una bona higiene i visitar al metge sempre que sigui oportú. 

Durant el projecte han treballat de diferents maneres els hàbits que ens proporcionen una vida saludable. Ens van visitar unes professionals dedicades a la higiene dental, van fer hipòtesis i realitzar experiments per veure la necessitat de rentar-se les mans i, fins i tot van crear el seu propi restaurant amb idees innovadores, publicitat i uns menús d’allò més apetitosos. 

Com a repte final, cada grup ha creat de forma lliure la seva campanya saludable, decidint si se centrava en l’alimentació, l’esport, la higiene, etc. Podreu veure que els resultats són molt originals, cartells publicitaris, anuncis de televisió, samarretes… 

Com sempre, us deixem una mostra de tot el que han après i aprofitem per desitjar-vos un molt bon estiu.

 

 

D’altres articles que us poden interessar…

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga amb diferents assanes com el gat, el gos o la serp. Aquestes postures són ideals per evitar el mal d’esquena. Ens acompanyes?

Share This