El fet de caminar no és només portar-nos d’un lloc a un altre, també té uns beneficis sobre el nostre cos com són: millora la salut física i mental, és un exercici aeròbic gratuÏt a l’aire lliure, ens posa en contacte amb la natura, és un gran aliat contra l’estrés ja que promou la relaxació i la respiració adequada i, finalment, ajuda a crear vincles amb aquelles persones que caminem.

Això és el que hem fet aquest divendres 8 d’abril els tres cursos de sisè amb les seves tutores i, evidentment, el mestre d’Educació Física. Hem sortit de l’escola a les 9:10 per pujar fins l’emissora, allà hem esmorzat i hem anat a gaudir de les impressionants vistes de Barcelona i L’Hospitalet des del mirador, de l’emissora i del turó del costat. Hem dinat i han estat jugant uns a pilota, d’altres amb la terra i l’aigua,d’altres han estat xerrant… Allà les quatre hem tornat a baixar cap a l’escola amb un total de 14 km caminats!

Ha estat un dia genial tant per la bonança del dia primaveral com pel fet de poder compartir aquestes estones d’activitat física a l’exterior i les situacions tan agradables que s’han generat entre tots els participants.

Ara toca descansar i gaudir de la setmana de vacances, BONA PASQUA  famílies, ens retrobem el 19 d’abril per iniciar la recta final del curs.

D’altres articles que us poden interessar…

A P3 aprenem amb les nostres mans

A P3 aprenem amb les nostres mans

Durant uns dies, les nenes i nens de P3 hem estat experimentant amb les nostres mans i hem descobert moltíssimes coses interessants sobre aquesta part del nostre cos.

Share This