El fet de caminar no és només portar-nos d’un lloc a un altre, també té uns beneficis sobre el nostre cos com són: millora la salut física i mental, és un exercici aeròbic gratuÏt a l’aire lliure, ens posa en contacte amb la natura, és un gran aliat contra l’estrés ja que promou la relaxació i la respiració adequada i, finalment, ajuda a crear vincles amb aquelles persones que caminem.

Això és el que hem fet aquest divendres 8 d’abril els tres cursos de sisè amb les seves tutores i, evidentment, el mestre d’Educació Física. Hem sortit de l’escola a les 9:10 per pujar fins l’emissora, allà hem esmorzat i hem anat a gaudir de les impressionants vistes de Barcelona i L’Hospitalet des del mirador, de l’emissora i del turó del costat. Hem dinat i han estat jugant uns a pilota, d’altres amb la terra i l’aigua,d’altres han estat xerrant… Allà les quatre hem tornat a baixar cap a l’escola amb un total de 14 km caminats!

Ha estat un dia genial tant per la bonança del dia primaveral com pel fet de poder compartir aquestes estones d’activitat física a l’exterior i les situacions tan agradables que s’han generat entre tots els participants.

Ara toca descansar i gaudir de la setmana de vacances, BONA PASQUA  famílies, ens retrobem el 19 d’abril per iniciar la recta final del curs.

D’altres articles que us poden interessar…

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Share This