Hi havia una vegada un grup de nens i nenes que començaven el seu primer dia d’escola a primer de primària. Aquell dia era tot nou per ells i elles: un curs nou, una classe nova, nous llibres, nous companys i companyes de classe, i fins i tot nous mestres! 

Tots aquells nens i nenes semblaven ocellets que acabaven de sortir de l’ou i que s’estaven endinsant junts en una nova aventura plena de somnis i noves emocions! Com ja sabeu, els ocellets, quan surten de l’ou, no saben volar, però si s’esforcen i aprenen hi haurà un dia que volaran tan alt com els altres ocells i, fins i tot, els seus pares! Així doncs, tots aquells ocellets es van posar mans a l’obra i no van dubtar en enfrontar-se a tots aquells canvis. Eren conscients que per poder superar aquest curs havien d’aprendre moltes coses solets i soletes i això era un pas molt difícil per ells. Els mestres i les senyoretes van ajudar-los a superar les noves emocions que anaven sorgint durant el curs: por, alegria, ràbia, tristesa i calma. 

Un dia, l’escola va haver de tancar perquè un virus molt dolentot va venir per atacar a tothom. Ens vam haver de tancar a casa i vam haver d’aprendre noves coses des de casa! Però això no va suposar un problema per aquests petits ocellets, sinó que tot el contrari, van començar a superar reptes solets: aprendre a cuinar, a ordenar, a netejar, a vestir-se, a cuidar dels seus germanets/es petits/es…. Van ser tantes les coses que van aprendre a l’escola i durant aquest temps a casa, que els hi van sortir ales, de manera que ja estaven preparats per volar!! I sabeu què va passar?

Els ocellets contents amb les seves ales, van conseguir estendre-les i volar alt. Voleu veure tot el que van fer i aconseguir?

Mireu aquest vídeo que al.lucinareu.

Bon estiu famílies de primer!

D’altres articles que us poden interessar…

Leonardo da Vinci, el gran geni.

Leonardo da Vinci, el gran geni.

Leonardo da Vinci és el gran geni de tots els temps. Pintor, escultor, arquitecte, filòsof, científic, inventor… Benvinguts al seu món!

Share This