Després d’un curs molt complicat pels alumnes de 2n ESO, ha arribat el moment de donar la benvinguda a les merescudes vacances d’estiu.

Durant aquest curs hem après que entre tots podem fer molta més feina i fer-la molt més fàcil. Si mirem enrere, segurament pensarem que ho podríem haver fet diferent.. però entre tots ho hem aconseguit!!!

Al llarg de tots aquests mesos, hem carregat les nostres motxilles d’equacions, frases per analitzar, textos per traduir, línies del temps per omplir, exposicions per preparar… però també de reflexions, solidaritat, empatia… que ens han enriquit i ens han fet créixer com a persones.

Ha estat un curs ple d’alegries, de moments feliços, però també d’un moment molt molt trist en les vides de tots els alumnes i professors de 2n ESO. Sempre guardarem en el record la timidesa, la discreció, el somriure, l’amistat… del nostre company Hugo. Això ningú ens ho esborrarà del nostre pensament, ningú no ens ho podrà prendre del nostre cor.

“Siempre estarás presente en nuestros corazones, tu recuerdo es lo más bonito que nos queda de ti; sabemos que nos sonríes desde el cielo. Hasta siempre”

D’altres articles que us poden interessar…

FESTA FINAL D’ETAPA P5

FESTA FINAL D’ETAPA P5

Moltes gràcies per compartir tres anys plens d’experiències i emocions que sempre portarem en el nostre cor !!!

Festival Sagrat Cor Curs 20-21

Festival Sagrat Cor Curs 20-21

Un any més i com és tradició a la nostra escola, arriba el final de curs i els mestres d’Educació Física preparen amb els seus alumnes el festival del Sagrat Cor. 

Share This