Hola famílies!!

El divendres passat vam anar els alumnes de 5è i els mestres a l’exposició que feien al MNAC sobre la Gala i el Dalí.

Vam aprofitar que feien durant aquests dies a Barcelona aquesta mostra per anar amb els nostres alumnes ja que treballem Dalí a diferents assignatures a 5è.

La Gala va ser la dona, la musa i la protagonista de moltes de les obres d’en Dalí. Això es respira des de que entres a les sales del museu. La mostra ens presenta una selecció d’unes 50 obres en total, entre olis i dibuixos. També hi podem veure moltes fotografies que ens ajuden a conèixer més a la parella Dalí-Gala.

Vam veure un munt cartes, postals i llibres importants on es veia com era la lletra dels protagonistes. Això va cridar molt l’atenció dels nois i noies.

En un racó de la sala hi havia vestits, objectes personals i tocats de la Gala que també ens ajudarà a saber quins eren els seus gustos.

La visita va agradar molt però també vam notar que els alumnes gaudien del trajecte. Quan vam arribar a la Plaça Espanya vam anar caminant fins el museu i durant el camí vam poder contemplar les meravelles que ens envoltaven: les torres venecianes, les quatre columnes de Puig i Cadafalch, la font màgica…

La sortida va ser molt intensa i interessant!!

D’altres articles que us poden interessar…