Els alumnes de 1r i 2n de batxillerat han posa’t cor i cames per fer una ruta a peu desde l’escola fins el pantà de Vallvidrera. Acompanyats per les seves tutores, els quatre grups han emprès, primer, la carretera de les Aigües fins les bateries antiareries de Sant Pere Màrtir, on han pogut veure un vestigi de la Guerra Civil. Posterioment han continuat pel camí fins arribar al petit pantà de Vallvidrera, on han dinat i passat una agradable estona, ideal per desconnectar i encarar amb forces el darrer tram de la primera avaluació.

D’altres articles que us poden interessar…

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Share This