Hola famílies!
Avui hem anat al teatre tot el cicle superior a veure una obra en anglès: “BANALITY SHOW”.
La companyia que s’ha encarregat és The LinguaArts Company. El seu objectiu és fomentar la integració del teatre com a eina educativa i cultural a les escoles. A través de les seves produccions treballen els valors importants en el món actual.

L’obra que hem vist avui ha estat molt divertida i entretinguda. Es tracta d’una paròdia sobre els programes que fan avui a la televisió i que gaudeixen de molta audiència: els reality shows. Ha fet reflexionar els nostres alumnes sobre aquest tipus de programes… i en anglès!

Sinopsi de l’obra
Quatre concursants d’un reality han de conviure en una casa aïllada en algun lloc. L’objectiu de cadascú és guanyar un premi econòmic mentre aspiren a convertir-se ràpidament en “famosos”. S’han de sotmetre a unes proves lingüístiques i físiques que deixaran a tots en ridícul.
El públic (avui molt especial) té l’oportunitat de participar activament i amb els seus vots decidirà qui guanyarà el concurs.

D’altres articles que us poden interessar…

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga amb diferents assanes com el gat, el gos o la serp. Aquestes postures són ideals per evitar el mal d’esquena. Ens acompanyes?

Share This