Benvolgudes famílies,

Ha arribat aquell moment on recordem, ja amb certa nostàlgia, els moments d’esbarjo i diversió a prop del mar, a la ciutat o a la muntanya, moments en companyia de les nostres famílies i amics, moments de descobertes i també d’aprenentatges, moments que esdevenen part del nostre mapa vital i que dibuixen el que ha estat, esperem, un meravellós estiu per a tots i totes vosaltres.

Ara és moment d’obrir el cor i el cap tot avançant cap a uns objectius plens de reptes apassionants que configuren el petit univers educatiu que trobem dins una escola con la nostra. Si avancem tots junts, de ben segur que avançarem millor.

Potser amb una miqueta de mandra, certament, però cal començar a pitjar l’accelarador d’una forma suau, constant i progressiva, per tal de que els forces que hem recuperat durant l’estiu ens facin avançar i arribar al final d’aquest camí que avui iniciem, de nou, tots junts.

En nom de la direcció, dels professors, i del personal d’administració i serveis del centre, us dono la més afectuosa benvinguda al curs 19-20 tot animant-vos a protagonitzar el nostre lema per a aquest curs, AVANCEM!!

Germana Pilar Casado

Directora titular 

D’altres articles que us poden interessar…

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Share This