L’arribada d’una Venus atrapamosques a les nostres classes ha estat un molt bon motiu per començar a preguntar-nos coses entorn les plantes carnívores.  On viuen, què mengen,  com cacen…? Així que, vist tots els dubtes que teníem entorn aquestes misterioses plantes hem anat per feina i hem començat a investigar.  Una part d’aquesta feina la hem dut feta de casa gràcies a l’ estimada col·laboració de  les nostres famílies però deprés tocava la feina grossa a l’aula: Observar, visitar el jardí, recollir i plantar llavors, tenyir  flors… Un munt d’activitats que ens han ajudat a conèixer millor el món de les plantes en general i en cocret el de les carnívores.  Aquí us eixem un recull d’imatges que resumeixen algunes de les activitats del nostre projecte. Fins aviat!!!

D’altres articles que us poden interessar…

Notícies  de P.5

Notícies de P.5

EDICIÓ ESPECIAL TELENOTÍCIES REPORTERS DE P5.
No us podeu perdre les novetats respecte al que succeeix a l’Hospitalet de Llobregat en temps de confinament.
Els nostres reporters de P5 estan al carrer informant-nos de l’actualitat en directe.

EL MÓN MÀGIC DE GAUDÍ A P3

EL MÓN MÀGIC DE GAUDÍ A P3

Els nens i nenes de P3 han gaudit molt descobrint a l’Antoni Gaudí i volen compartir amb vosaltres algunes de les creacions que han fet!!

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga amb diferents assanes com el gat, el gos o la serp. Aquestes postures són ideals per evitar el mal d’esquena. Ens acompanyes?

Share This