L’arribada d’una Venus atrapamosques a les nostres classes ha estat un molt bon motiu per començar a preguntar-nos coses entorn les plantes carnívores.  On viuen, què mengen,  com cacen…? Així que, vist tots els dubtes que teníem entorn aquestes misterioses plantes hem anat per feina i hem començat a investigar.  Una part d’aquesta feina la hem dut feta de casa gràcies a l’ estimada col·laboració de  les nostres famílies però deprés tocava la feina grossa a l’aula: Observar, visitar el jardí, recollir i plantar llavors, tenyir  flors… Un munt d’activitats que ens han ajudat a conèixer millor el món de les plantes en general i en cocret el de les carnívores.  Aquí us eixem un recull d’imatges que resumeixen algunes de les activitats del nostre projecte. Fins aviat!!!

D’altres articles que us poden interessar…

L’emprenedoria als cicles formatius

L’emprenedoria als cicles formatius

L’alumnat de primer curs de Gestió Administrativa ha tractat el tema de l’emprenedoria, destacant les principals habilitats que han de desenvolupar les persones que tenen iniciatives empresarials

Solidaritat a Cicles Formatius per Nadal

Solidaritat a Cicles Formatius per Nadal

L’alumnat de Cicles Formatius del col·legi Sant Josep Obrer ha engegat una campanya solidària de cara al Nadal, amb la col·laboració de Cáritas, la Creu Roja i l’Ajuntament de ‘Hospitalet.

Share This