Els alumnes d’Infantil i Primària de l’escola ens donen ànims als mestres, professors, equip directiu, personal PAS i comunitat de germanes del col·legi Sant Josep Obrer.

“Caminem lluny, tot anirà bé, penso en tu, d’aquesta en sortirem, todos venceremos al Coronavirus, us estimem, todos juntos podremos contra el Coronavirus, sempre forts, aquest virus el parem units, us trobo molt a faltar, aquesta batalla la guanyarem, por el momento ¡quédate en casa! … NO ES UNA  AMENAÇA PERÒ AVIAT TORNAREM!”

De part de tot el professorat i del personal del col·legi us volem dir que ens ha agradat molt i que ens ha fet emocionat el veure-us a tots i a totes!

Moltes gràcies pel vídeo i per seguir a casa i si, d’això ens en sortirem i ens  podrem retrobar a la nostra escola, SANT JOSEP OBRER.

L’aprenentatge produeix, mitjançant l’esforç, tot el que és bonic.
                                                                                      (Demòcrit)

D’altres articles que us poden interessar…

Notícies  de P.5

Notícies de P.5

EDICIÓ ESPECIAL TELENOTÍCIES REPORTERS DE P5.
No us podeu perdre les novetats respecte al que succeeix a l’Hospitalet de Llobregat en temps de confinament.
Els nostres reporters de P5 estan al carrer informant-nos de l’actualitat en directe.

EL MÓN MÀGIC DE GAUDÍ A P3

EL MÓN MÀGIC DE GAUDÍ A P3

Els nens i nenes de P3 han gaudit molt descobrint a l’Antoni Gaudí i volen compartir amb vosaltres algunes de les creacions que han fet!!

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga amb diferents assanes com el gat, el gos o la serp. Aquestes postures són ideals per evitar el mal d’esquena. Ens acompanyes?

Share This