Estimats pares, mares, avis, àvies…

Durant aquest primer trimestre els nens i nenes de segon hem après moltes coses sobre el PAS del TEMPS. Un projecte molt interessant i sorprenent.

Primer, vam engegar el projecte fent-nos una pregunta: per què és important mesurar el temps? A partir d’aquí vam treballar com es pot mesurar el temps i la importància del calendari. També vam descobrir moltes paraules sobre el pas del temps. Vam reflexionar sobre les etapes de la vida i vam tenir una visita molt especial d’alguns dels avis i àvies de la nostra classe. Per últim, vam crear un museu d’objectes antics.

La creació del calendari ens ha ajudat a saber com podem organitzar el temps. Vam conèixer els dies especials, com aniversaris o festius. Vam repassar i practicar els mesos de l’any, els dies de la setmana i les estacions, tant en català, en castellà com també en anglès.

La visita dels avis i àvies va ser molt especial. Vam conversar amb ells i ens van explicar com eren abans les coses que ens envolten. Els nens i nenes es van preparar unes preguntes molt interessants: Com eren abans els carrers? On treballàveu? Hi havia tanta contaminació com ara? Teníeu electricitat a les vostres cases? Com us comunicàveu si no hi havia mòbils? Els avis i àvies ens van contestar a totes les preguntes i nosaltres vam prendre consciència de com vivien abans.

Finalment, els nens i nenes van portar durant unes setmanes objectes antics amb l’objectiu de crear un museu i saber més cosetes del passat.

Hem après moltes coses sobre el Pas del Temps i ha estat una experiència increïble.

Una abraçadaaaa!!

 

D’altres articles que us poden interessar…

Notícies  de P.5

Notícies de P.5

EDICIÓ ESPECIAL TELENOTÍCIES REPORTERS DE P5.
No us podeu perdre les novetats respecte al que succeeix a l’Hospitalet de Llobregat en temps de confinament.
Els nostres reporters de P5 estan al carrer informant-nos de l’actualitat en directe.

EL MÓN MÀGIC DE GAUDÍ A P3

EL MÓN MÀGIC DE GAUDÍ A P3

Els nens i nenes de P3 han gaudit molt descobrint a l’Antoni Gaudí i volen compartir amb vosaltres algunes de les creacions que han fet!!

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga amb diferents assanes com el gat, el gos o la serp. Aquestes postures són ideals per evitar el mal d’esquena. Ens acompanyes?

Share This