Famílies i amics,

Aquesta setmana el nostre centre, juntament amb d’altres centres de la ciutat, ha rebut un homenatge per part de l’Ajuntament de L’Hospitalet com a reconeixement als 50 anys i més dedicats a l’educació a la nostra ciutat.

En aquest article us compartim un petit recull de fotografies d’aquest acte celebrat al Palauet de Can Buxeres i la notícia que n’han fet els mitjans de comunicació de L’Hospitalet al seu web L’Hdigital

Des d’aquest article, la Direcció de Sant Josep Obrer vol agrair a l’Ajuntament de L’Hospitalet aquest reconeixement per a tots els centres que portem 50 anys i més desenvolupant la nostra tasca educativa a la nostra ciutat, i també volem felicitar a tots els altres centres que van rebre aquest emotiu homenatge tot fent extensiva aquesta felicitació a tots els centres educatius de L’Hospitalet de Llobregat per la seva dedicació i vocació educativa.

D’altres articles que us poden interessar…

Notícies  de P.5

Notícies de P.5

EDICIÓ ESPECIAL TELENOTÍCIES REPORTERS DE P5.
No us podeu perdre les novetats respecte al que succeeix a l’Hospitalet de Llobregat en temps de confinament.
Els nostres reporters de P5 estan al carrer informant-nos de l’actualitat en directe.

EL MÓN MÀGIC DE GAUDÍ A P3

EL MÓN MÀGIC DE GAUDÍ A P3

Els nens i nenes de P3 han gaudit molt descobrint a l’Antoni Gaudí i volen compartir amb vosaltres algunes de les creacions que han fet!!

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga amb diferents assanes com el gat, el gos o la serp. Aquestes postures són ideals per evitar el mal d’esquena. Ens acompanyes?

Share This