Hola famílies!!! 

 
Com ja sabeu, aquestes darreres setmanes hem estat treballant un artista molt singular que es deia  Joan Miró!!!
 
Gràcies a ell hem après que les coses no sempre són com les veiem!! Ens ha ensenyat a veure el món de formes i colors diferents!!! 
 
Algunes curiositats sobre aquell artista… Sabíeu que Miró sempre pintava el sol de color vermell i la lluna de blau? Que els personatges els feia amb diferents formes geomètriques? Que ens deixava pistes i quan dibuixava 3 cabells era una persona? Que a les seves obres fa servir els mateixos colors: vermell, blau, groc, verd i negre? Que feia escultures amb coses quotidianes? Que l’encantava dibuixar planetes, estrelles i constel·lacions?…
 
Hem aprofundit a les seves tècniques i hem experimentat com ell treballant amb pintura, esquitxant, estampant, dibuixant, fent escultures con “la parella d’enamorats”… Que per cert, ens va quedar molt maca!!!!
 
Aquest Projecte es va veure culminat amb l’excursió a la Fundació Miró, on vam poder observar en persona les seves obres i la màgia dels seus colors i formes!!! 
 
Ara us deixem un petit recull de fotos amb les activitats que vam realitzar a l’escola!!! Els vostres fills/es van elaborar un àlbum que fa un dies el  van portar a casa  i que sempre podreu mirar tots junts en família!!! Són uns/es grans artistes!!!!! Desitgem que us agradi!!!
 
Fins aviat i molts petonets!!!❤

D’altres articles que us poden interessar…

Share This