Estimats lectors,

Des del Departament de Pastoral volem compartir amb tota la comunitat educativa del col·legi Sant Josep Obrer, el testimoni anònim d’un alumne de 4 ESO.

Esperem que pugui ajudar-vos i ser de profit. L’alumne no ha volgut revelar la seva identitat per prudència. De totes maneres, volem agrair-li el seu acte de generositat en donar-nos permís per publicar-lo al web i a la seva família per estar-hi d’acord.

Sense més d’il·lació, us deixem amb el testimoni:

Hace unas semanas fui a la capilla a confesarme. Todo era normal, estuve hablando con el Padre Miquel sobre mis cosas personales. Al acabar de confesarme, fui a rezar un padre nuestro como siempre. Mientras estaba rezando sentía que alguien estaba al lado mío. Cuando abrí los ojos vi que no había nadie alrededor mío. En ese momento supe que el que estaba al lado mío era Jesús. Desde ese momento supe que Jesús siempre está al lado nuestro aunque no lo veamos.

D’altres articles que us poden interessar…

FESTA FINAL D’ETAPA P5

FESTA FINAL D’ETAPA P5

Moltes gràcies per compartir tres anys plens d’experiències i emocions que sempre portarem en el nostre cor !!!

Festival Sagrat Cor Curs 20-21

Festival Sagrat Cor Curs 20-21

Un any més i com és tradició a la nostra escola, arriba el final de curs i els mestres d’Educació Física preparen amb els seus alumnes el festival del Sagrat Cor. 

Share This