Estimats lectors,

Des del Departament de Pastoral volem compartir amb tota la comunitat educativa del col·legi Sant Josep Obrer, el testimoni anònim d’un alumne de 4 ESO.

Esperem que pugui ajudar-vos i ser de profit. L’alumne no ha volgut revelar la seva identitat per prudència. De totes maneres, volem agrair-li el seu acte de generositat en donar-nos permís per publicar-lo al web i a la seva família per estar-hi d’acord.

Sense més d’il·lació, us deixem amb el testimoni:

Hace unas semanas fui a la capilla a confesarme. Todo era normal, estuve hablando con el Padre Miquel sobre mis cosas personales. Al acabar de confesarme, fui a rezar un padre nuestro como siempre. Mientras estaba rezando sentía que alguien estaba al lado mío. Cuando abrí los ojos vi que no había nadie alrededor mío. En ese momento supe que el que estaba al lado mío era Jesús. Desde ese momento supe que Jesús siempre está al lado nuestro aunque no lo veamos.

D’altres articles que us poden interessar…

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Share This