Grècia TV inicia la seva emissió

Segon projecte de 1r d’ESO sobre l’antiguitat clàssica

En aquests moments ens trobem enmig del nostre segon projecte i aquest cop ens hem endinsat en un viatge a l’antiga Grècia a través d’un objectiu final; elaborar un programa televisiu per classe amb Grècia com a fil conductor.

El nostre programa estarà dividit en seccions. De moment, ja hem fet la MITOLOGIA. En aquesta secció hem treballat deu mites diferents i els hem representat, elaborant el nostre propi guió i decidint el nostre atrezzo per a l’ocasió. Després d’uns quants assajos al pati, va arribar el dia de la veritat. Les nostres adaptacions van ser, en general, tot un èxit.

La segona secció del nostre programa és la dedicada a l’ARQUITECTURA. En l’estudi de les tres ordres arquitectòniques de l’antiga Grècia, ens vam convertir en constructors d’un temple gegant que tenim exposat a les classes. Cada classe tenia un ordre diferent i cada grup realitzava una columna d’aquest temple. No van faltar uns quants artistes voluntaris que es van oferir a dibuixar els frontons, els frisos i les metopes. Realment, ens ha quedat impressionant!!

Ens trobem just enmig del projecte i ja estem emocionats preparant la següent secció del programa: ELS SAVIS DE GRÈCIA. No us avançarem res, però tindrem aquest cop la col·laboració d’uns savis molt especials.

Aquí us deixem un recull fotogràfic sobre la construcció dels nostres temples perquè pugueu gaudir de tot aquest procés tant com ho hem fet nosaltres.

Professores de projectes de 1r d’ESO

D’altres articles que us poden interessar…

Leonardo da Vinci, el gran geni.

Leonardo da Vinci, el gran geni.

Leonardo da Vinci és el gran geni de tots els temps. Pintor, escultor, arquitecte, filòsof, científic, inventor… Benvinguts al seu món!

Share This